Beneficiile argilei

Argila

Prezentare generala

Nu exista, inca, o explicatie stiintifica despre modul cum actioneaza argila. Face mult bine deoarece, odata intrata in organism, ea se indreapta acolo unde se afla raul. Se spune ca se intampla asta pentru ca a fost inzestrata de Dumnezeu cu inteligenta… Sa-I multumim Lui pentru darul binecuvantat si sa folosim cu incredere acest panaceu.

Calitati curative si actiune farmaceutica

Stiati ca argila are o compozitie asemanatoare cu aceea a corpului nostru? Contine minerale (calciu, magneziu, siliciu, fier, potasiu etc.), fapt care ii permite sa curete toxinele din sange. Acest amestec de silicati si fragmente de cuart si mica, este un adevarat miracol pentru sanatate. Se pare ca silicatul de aluminiu ii confera proprietatile cicatrizante, iar alti produsi de care dispune ii explica proprietatile antitoxice. Completeaza necesarul de compusi anorganici, restabileste echilibrul acido-bazic, reglementeaza digestia, stimuleaza activitatea glandelor endocrine si combate hiperaciditatea.

Se gaseste sub diverse sortimente: argila alba, galbena, rosie, verde si gri, cea mai buna (in sensul continutului de informatii si energii benefice) fiind cea galbena (are cel mai mare continut de fier, magneziu si calciu), urmata de argila alba.

Fie ca e folosita intern, fie ca doar ia contact exterior cu organismul, ea se localizeaza in final spre locul afectat, absoarbe ceea ce este nociv, apoi expulzeaza, de regula pe calea tubului digestiv. Este absolut uluitor cum acest pamant viu si misterios, dar binecuvantat de Dumnezeu, indiferent ca ia contact cu organismul pe cale bucala, anala, vaginala sau dermica, se indreapta exact catre locul in care se afla cantonat raul care a afectat organismul…

Asadar, argila:

 • are o remarcabila putere de absortie, dar si putere antitoxica;
 • are deosebite proprietati cicatrizante;
 • potenjeaza fortele de aparare ale organismului;
 • ajuta la echilibrarea radioactiva a corpului;
 • reincarca celulele organismului cu energie vitala, revigorandu-le;
 • ajuta la normalizarea tensiunii arteriale;
 • protejeaza bolnavii de diabet;
 • are efect tonic asupra sistemului nervos si alunga stress-ul.

Afectiuni pentru care se recomanda: afectiuni ale cailor respiratorii, arsuri, probleme ale ochilor, ulcer si gastrita, insufiecienta hepatica si biliara, colite nefritice sau litiazice, probleme ale tenului.

Argila-rosie

Din fericire, nu are efecte adverse

Tratamentele cu argilă, folosite încă din antichitate, sunt apreciate pentru efectele terapeutice remarcabile. Specialiştii consideră că argila este un medicament al viitorului.

Deşi mai are proprietăţi necunoscute farmacologic, compoziţia ei este asemănătoare cu aceea a corpului omenesc: conţine numeroase minerale, printre care calciu, potasiu, siliciu, fier, fapt care-i permite să cureţe toxinele din sânge. În plus, în compoziţia argilei există şi minerale necesare regenerării organismului uman, pe care nu le putem procura din alimente.

Efectul argilei din test, asupra corpului

Asa cum am precizat anterior, argila nu are niciun efect advers, mai mult decat atat aceasta aduce indirect, prin procesul de coare, pe langa gustul inconfundabil al painii in test si numeroase beneficii.
Testul din argila rosie are urmatoarele beneficii:

 • are o remarcabila putere de absortie, dar si putere antitoxica;
 • potenjeaza fortele de aparare ale organismului;
 • ajuta la echilibrarea radioactiva a corpului, datorita compozitiei sale.
 • reincarca celulele organismului cu energie vitala, revigorandu-le;
 • ajuta la normalizarea tensiunii arteriale;
 • protejeaza bolnavii de diabet;
 • are efect tonic asupra sistemului nervos si alunga stress-ul.
  Coreland toate aceste beneficii cu gustul extraordinar ai painii la test, putem afira ca testul nu este doar un simplu cuptor mobil, este si un obiect cu puternice caracteristici farmaceutice, un produs bio, care pe langa faptul ca permite pregatirea unei hrane gustoase, acesta duce si la cresterea calitatii vietii prin beneficiile pe care le aduce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *